Самый юный капитан клуба Полина Головатенко – об ответственности, импульсах и шоколаде.
Читайте в разделе "Пресса о нас"
Неунывающая оптимистка Вера Гаврюшина – о пораженческих настроениях, коварстве омонимов и относительности профессионализма
Читайте в разделе "Пресса о нас"
Приборкувач бліців Дмитро Стрільчук – про автогол на перших хвилинах, медичні питання від режисерів та багаторічний досвід простого народу.
Читайте в разделе "Пресса о нас"
– Ох, ну це була дуже гарна гра, Сергію, вітання! Як відчувається повернення у роль капітана, ще й у таку супер-команду?
– Чудово! Коли команда хороша, то капітаном бути за щастя.
– Встигли хоча б мінімально зігратися та потренуватися перед грою?
– Так, адже ми з цими людьми в різний час так чи інакше разом грали – тому я знаю приблизно, чого від кого чекати і хто на що здатний.
– Сподівання ваші, мабуть, гравці виправдали.
...
Кулинарные рецепты появились ещё в Древнем Риме. Их писали и Гораций, и Ювенал. И даже издавали. Но как не странно, все кулинарные рецепты начинались с одного очень тщательного совета для всех тех, кто готовит.
Внимание вопрос!
Через одну минуту озвучьте этот совет.